47 i Skurup AB

Östra Olstorpsvägen 18
47 i Skurup AB är en firma där du enkelt får bra service till din bil, samt hittar tillbehör som däck/fälgar, smörjmedel, reservdelar. Du kan dessutom på ett mycket enkelt sätt själv hyra släp i hyrautomaten mellan klockan 6:00-00:00. Ju längre du hyr desto billigare blir det. Redan andra dagen kostar släpet endast 50% av priset av första dagen.

AB Marta

Järnvägsgatan 5
Klädbutiken AB Marta säljer det mesta från underkläder till ytterplagg. Butiken har även ett stort urval av smycken och bijouterier, sjalar, väskor, skor och stövlar. Där finns även inredningsdetaljer som handdukar, doft ljus och textilier från ESPRIT HOME.

Action o Trend

Korrehusgatan 3
Action & Trend erbjuder sina kunder både trendsäkra kläder för vardagen, fest och träningspasset. ”Action” omfattar det senaste inom träning, funktionella sportkläder och utrustning oavsett om du är nybörjare eller idrottar på professionell nivå. ”Trend” omfattar ett stilsäkert mode för alla åldrar,  både för fest och vardag.

Apoteket AB

På Apoteket hittar du både hälsoprodukter, samt receptfria och receptbelagda läkemedel. Har du frågor kring ditt inköp hjälper Apotekets erfarna personal dig med goda råd.

Apoteksgruppen

Korrehusgatan 1 Skurup

Hos Apoteksgruppen på Korrehusgatan kan du hämta dina receptbelagda mediciner, få råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa, samt handla noga utvalda produkter.

Välkommen!

Blomsterbutiken Gardeco AB

Korrehusgatan 1
Gardeco erbjuder dig blommor och växter till alla olika typer av tillfällen. Vare sig det är inomhus eller utomhus, tillfällen med glädje eller de med sorg. Du hittar även krukor och andra tillbehör i deras butik i Skurup.

Boutique Baps

Kyrkogatan 18
På Boutique Baps kan du hitta fina och färgstarka kläder för alla tillfällen. De byter komplett sortiment i hela butiken två gånger per år, men har nya leveranser inkommande under. hela året. Vi erbjuder kvalitetskläder från Sverige, Danmark, Skottland och Tyskland.

Butik Torsvik

Butiken på landet mellan Skivarp – Skurup

Kläder,inredning och godsaker mm!

Öppet Tis-Fre 11-18 Lör 10-15 Sön 11-15 året om!

 

Välkomna !

Bygg Upp Mera i Skivarp AB

Öremöllavägen 6, Skivarp
Bygg Upp Mera/Bolist i Skivarp har ett brett sortiment av alla tillbehör och material till dina projekt. De erbjuder dig också sin kunskap, service och uthyrning av maskiner. Här hämtas varor du beställt från BOLIST.se.

CJ Åkessons Förvaltning AB

Kyrkogatan 25
Familjeföretaget Åkessons Fastghets-förvaltning AB erbjuder lägenheter, lokaler och förråd till privatpersoner företag och kommuner. Företaget drivs av passionen att förädla, utveckla att ställa till rätta.

Conditori Centrum AB

Järnvägsgatan 1
Hos Conditori Centrum i Skurup skapar de fina tårtor och bakelser till alla olika tillfällen och event. Allt ifrån Bröllopstårtor, födelsedagstårtor och företagstårtor eller kakor. 

Coop

Livsmedelsbutiken har öppet var dag mellan 08.00 och 21.00, du kan beställa en matkasse som du hämtar färdigpackad och med recept i butiken, eller själv handla dina varor. Som medlem får du upp till fem procent tillbaka, förutom fina medlemspriser, personliga rabatter och erbjudanden.

Direkten Nöje Kupen

Kyrkogatan 24, 274 34 Skurup

 

Direkten Nöje Kupen, butiken med det breda utbudet.
I 28 år ha vi försett Skurupsborna med nöje.
Film, tv-spel & musik har nu bytts ut av ett växande sortiment av leksaker, pussel & pyssel från de ledande leverantörerna. Lego, Playmobil, Hasbro, Nerf, Disney mfl fyller nu butikens hyllor.

Vi erbjuder även presentinslagning. En service som är utmärkt när det vankas kalas. Här finner du även ett brett och fräscht sortiment med
lösgodis, snacks, konfektyr och drycker. Hålla snyggt och rent är av högsta prioritet. Gratulationskort, presentpapper, kontorsmaterial, partyartiklar, helium ballonger och mycket mer finner du hos oss.
Vi fyller även på helium i ballonger.

Biljard, dart, foosball och airhockey är aktiviteter vi
erbjuder i vårt källarplan. Har sedan december paketutlämning för BudBee.

På våran Facebook sida finns en Butik och där kan man se
bilder, priser och info i nuläget först och främst på leksakerna.
Ta en titt på våran Facebook och kom in på en tur i butiken.
Hjärtligt välkomna till oss

Direkten Nöje Kupen

Ekonomikonsult Håkan Persson

Kyrkogatan 17
Ekonomikonsult Håkan Persson haren gedigen erfarenhet efter nästan 30 år i branschen. Företaget erbjuder sina kunder hjälp med både redovisning och andra ekonomiska frågor. 

Family No: 1 House AB

Lilla Torggatan 12B
Family No: 1 House erbjuder märkeskläder till hela familjen, här finns välkända företag som ONLY, VERO MODA, Blend, Cellbes m.fl..

Färgcenter/Happy Homes

Mackleangatan 3
Färgcenter/Happy Homes hjälper dig med tips och råd vad gäller färgsättning inför en renovering. Deras färgexperter kommer gärna på hembesök innan en förändring ska göras och hjälper dig att hitta rätt i färgens värld. Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver för ommålningen.

Flora Blommor i Skurup AB

Södergatan 27
Hos Flora Blommor handla blommor, växter, tillbehör och krukor i alla dess former. De har blommor och buketter till alla typer av evenemang som du kan tänka dig.

Hälsokraft Skurup

Järnvägsgatan 7 Skurup

I snart 30 år har Hälskraft arbetat för att vara den bästa hälsokedjan för både själv och hjärta. Kedjan består av ett 60-tal butiker från Ystad till Kiruna och företaget ägs och drivs av handlare. Vi arbetar med kunskap, kvalitet och omtanke för att hjälpa våra kunder till en bättre hälsa.

Hälsopunkten

Upplagsgatan 10 Skurup

På Hälspunkten finns allt du behöver när det gäller träning, styrkemaskiner och konditionsmaskiner, för dig som gillar att träna i grupp finns styrke- och cardiopass.

Hos oss kan du även träna med personlig tränare, sätta upp ett program tillsammans med en instruktör, njuta av en klassisk massage eller en idrottsmassage.

Hans Anders Bygg/XL Bygg

Mårtensgatan 2
Hos XL Bygg Hans Anders får både proffs och ”hemmafixare” hjälp med allt inom hus och trädgård.  Välutbildad och kunnig personal lotsar sina kunder från idé till färdigställande, oavsett om det handlar om ett byte av kök, nya fönster, en ny ytterdörr eller en terrass eller vedförråd. Hans Anders Bygg/XL Bygg hjälper till med både små och stora projekt. 

ICA Supermarket

Korrehusgatan 1
ICA Supermarket, där du kan handla alla typer av matvaror och andra viktiga produkter till ett fungerande hushåll. Om tiden är knapp kan du beställa en matkasse och enkelt hämta den färdigpackad i butiken. Du får matvaror och recept utefter dina och din familjs behov.

Jönssons begravningsbyrå

Norra Skolgatan 8
Jönssons Begravningsbyrå hjälper dig med allt det praktiska kring ett dödsfall, visar vilka valmöjligheter som finns och hjälper er ordna det avsked ni vill ha. Antingen träffas vi på kontoret i Skurup eller också bokar ni en tid för hembesök.

Knut Pers Elon

Trädgårdsgatan 8
Knut Pers Hem & Hushåll är en ELON butik i Skurup. Hos de hittar du flera kända varumärken samt ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet. Du får hjälp av en kunnig personal med hög servicenivå. Tack vare ett stort centrallager kan Knut Pers Hem & Hushåll garantera leverans inom tre dagar på stora delar av det sortiment som de inte har i butik.

Knut Pers Radio & TV

Trädgårdsgatan 8
Knut Pers Radio & TV eller Euronics, är din IT-partner när du har svårt att veta vilken produkt som är bäst för dig. De kommer hjälpa dig med både leverans och installation, oavsett om det handlar om   trådlöst internet, dator, mobiltelefon eller din nya TV med extern ljudbox. De instruerar dig, visar hur det fungerar och hur du ska använda det på bästa sätt.

Kullenbergs Järnaffär

Järnvägsgatan 17, 274 32 Skurup

Landäng

Norra Industrigatan 1
I Landängs butik hittar du 14 000 olika artiklar inom teman som häst och ryttare, hund, katt och trädgård. Den välutbildade personalen svarar gärna på dina frågor och har även stora kunskaper i ämnen som djur, stängsel och trädgård.

Lidbergs Grafiska AB

Tryckerigatan 2
Lidbergs Grafiska AB har sitt huvudkontor placerat i Skurup men har även kontor i Stockholm och Lidköping. Hos Lidbergs kan du trycka ut det mesta, som visitkort, foldrar och blanketter. De kan även hjälpa till med layouten till trycksaken och uppdatera ert företags profil.

Lindblad Reklam

Växelgatan 6
Lindblad reklam hjälper dig med det lilla extra som gör att just ditt företag sticker ut från mängden. De erbjuder dekorer till bilen och andra mindre föremål som låter ert företag synas mer när ni är ute på äventyr eller får besök av kunder. Ni kan också få hjälp med att ta proffsiga bilder och att skapa en unik logotyp.

LRF Konsult

Kyrkogatan 25
LRF Konsult säljer branschspecifika tjänster och rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagaren.

Lokaltidningen AB

Hantverkaregatan 18 Arlöv 

Lokaltidningen vill berätta om det som berör dig och ditt närområde. Lokala nyheter satta i perspektiv, berättelser som engagerar och porträtt av människor som inspirerar. 

Din röst är viktig för oss. 

Motorcenter

Norrgatan 12
Motorcenter i Skurup är din Audi-, Volkswagen-, Seat-, och Skodahandlare. Där hittar du alltid ett stort urval av fina begagnade bilar. Du kan också lämna in din bil på en originalservice.

Multiselect

Lindbyvägen 178
Grossistföretaget Multiselect erbjuder hemlagad glass, sockerkonfektyr och choklad. Du hittar glassen bland annat hos Beddingeglassen.

PG Etikett AB

Korrehusgatan 6
PG Etikett trycker etiketter till av olika slag, livsmedel, dryck, hygienartiklar eller andra typer av föremål. Deras olika tryckmetoder hittar ett sätt och lösning som passar just ditt ändamål.

Porla Kusin

Kyrkogatan 19
Porla Kusin i Skurup är en privatägd och fristående butik som erbjuder nästan allt du kan tänka dig och köper dessutom in det du vill att de ska sälja. Detta ger butiken ett unikt sortiment som kan göra alla nöjda.

Returhantverket

Trädgårdsgatan 10, Skurup

I Skurup kan du hitta Returhantverket som prioriterar återanvändning och hållbarhet. De erbjuder både material till ditt eget skapande eller sådant som är skapat av butiksägarna. Produkterna är skapade av gamla saker som återanvänts till något nytt, en duk som blivit en väska, en sked som gjorts till ring eller en cykeleker som förvandlats till ett armband.

Restaurang Sara

Kyrkogatan 25 Skurup

Centralt i Skurup, i en av stationssamhällets äldsta byggnader, ligger Restaurang Sara. Du kan välja mellan flera olika sorters mat, från pizza, till pasta och olika grillbrickor. Vi har gratis P-platser för bil och mc, du kan också enkelt ta tåget till oss eller parkera din cykel hos oss.

Sandras mobilfix

Kyrkogatan 17
På Sandras Mobilfix i Skurup kan du sälja din mobil, hel som trasig och du kan också köpa begagnade mobiler. Du kan dessutom få din mobil eller iPad lagad om du inte vill sälja den. Det finns också möjlighet att byta ut batteriet på din klocka om du så vill. ”Jag är med i Skurups handel på grund av gemenskapen. Det är roligare om man har en god gemenskap med företagen i sitt område.”

Skurups Brasvärmebutik

Norra Industrigatan 9
Hos Skurups Brasvärmebutik har de ett stort utbud av eldstäder, skorstenar med tillbehör men de har också grillar och grilltillbehör. Självklart har de duktig personal som hjälper dig att montera de olika produkterna. 

Skurups Sparbank

Stortorget
I över hundra år har Skurups Sparbank varit navet för den lokala tillväxten genom att investera och arbeta nära våra kunder och den lokala marknaden. Skurups sparbank är en personlig bankpartner med god kompetens, lokalkännedom och engagemang som erbjuder attraktiva finansiella lösningar till privatpersoner, lantbruk, organisationer och företag i närområdet.

Svaneholms Restaurang

Svaneholm, 274 91 Skurup

Slottsrestaurangen hittar du på det vackra slottet Svaneholm. Vi har öppet året runt, hos oss kan du äta lunch eller brunch, uppleva en gåsamiddag, ett julbord eller en a la carté på slottsgården. Vi serverar mat efter säsongens råvaror i en historisk skånsk miljö.

Tores Allköp AB

ICA Nära Tores Allköp, Skivarp 

Landsvägen 33 

Oavsett om det är vardag eller fest – vi har det du behöver. Varje dag fyller vi på butiken med färskvaror, frukt, grönt, mejeri och annat som förgyller maten till vardag och fest. 

Wallströms Plantskola

Almaröd 161
I Skivarp befinner sig Wallströms Plantskola som är Sveriges största rosenproducent, men här finner du mycket mer än så! De har en egen produktion av prydnadsträd, prydnadsbuskar, barrväxter och mycket mer.

47 i Skurup AB

Östra Olstorpsvägen 18
47 i Skurup AB är en firma där du enkelt får bra service till din bil, samt hittar tillbehör som däck/fälgar, smörjmedel, reservdelar. Du kan dessutom på ett mycket enkelt sätt själv hyra släp i hyrautomaten mellan klockan 6:00-00:00. Ju längre du hyr desto billigare blir det. Redan andra dagen kostar släpet endast 50% av priset av första dagen.

AB Marta

Järnvägsgatan 5
Klädbutiken AB Marta säljer det mesta från underkläder till ytterplagg. Butiken har även ett stort urval av smycken och bijouterier, sjalar, väskor, skor och stövlar. Där finns även inredningsdetaljer som handdukar, doft ljus och textilier från ESPRIT HOME.

Action o Trend

Korrehusgatan 3
Action & Trend erbjuder sina kunder både trendsäkra kläder för vardagen, fest och träningspasset. ”Action” omfattar det senaste inom träning, funktionella sportkläder och utrustning oavsett om du är nybörjare eller idrottar på professionell nivå. ”Trend” omfattar ett stilsäkert mode för alla åldrar,  både för fest och vardag.

Apoteket AB

På Apoteket hittar du både hälsoprodukter, samt receptfria och receptbelagda läkemedel. Har du frågor kring ditt inköp hjälper Apotekets erfarna personal dig med goda råd.

Apoteksgruppen

Korrehusgatan 1 Skurup

Hos Apoteksgruppen på Korrehusgatan kan du hämta dina receptbelagda mediciner, få råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa, samt handla noga utvalda produkter.

Välkommen!

Blomsterbutiken Gardeco AB

Korrehusgatan 1
Gardeco erbjuder dig blommor och växter till alla olika typer av tillfällen. Vare sig det är inomhus eller utomhus, tillfällen med glädje eller de med sorg. Du hittar även krukor och andra tillbehör i deras butik i Skurup.

Boutique Baps

Kyrkogatan 18
På Boutique Baps kan du hitta fina och färgstarka kläder för alla tillfällen. De byter komplett sortiment i hela butiken två gånger per år, men har nya leveranser inkommande under. hela året. Vi erbjuder kvalitetskläder från Sverige, Danmark, Skottland och Tyskland.

Butik Torsvik

Butiken på landet mellan Skivarp - Skurup

Kläder,inredning och godsaker mm!

Öppet Tis-Fre 11-18 Lör 10-15 Sön 11-15 året om!

 

Välkomna !

Bygg Upp Mera i Skivarp AB

Öremöllavägen 6, Skivarp
Bygg Upp Mera/Bolist i Skivarp har ett brett sortiment av alla tillbehör och material till dina projekt. De erbjuder dig också sin kunskap, service och uthyrning av maskiner. Här hämtas varor du beställt från BOLIST.se.

CJ Åkessons Förvaltning AB

Kyrkogatan 25
Familjeföretaget Åkessons Fastghets-förvaltning AB erbjuder lägenheter, lokaler och förråd till privatpersoner företag och kommuner. Företaget drivs av passionen att förädla, utveckla att ställa till rätta.

Conditori Centrum AB

Järnvägsgatan 1
Hos Conditori Centrum i Skurup skapar de fina tårtor och bakelser till alla olika tillfällen och event. Allt ifrån Bröllopstårtor, födelsedagstårtor och företagstårtor eller kakor. 

Coop

Livsmedelsbutiken har öppet var dag mellan 08.00 och 21.00, du kan beställa en matkasse som du hämtar färdigpackad och med recept i butiken, eller själv handla dina varor. Som medlem får du upp till fem procent tillbaka, förutom fina medlemspriser, personliga rabatter och erbjudanden.

Ekonomikonsult Håkan Persson

Kyrkogatan 17
Ekonomikonsult Håkan Persson haren gedigen erfarenhet efter nästan 30 år i branschen. Företaget erbjuder sina kunder hjälp med både redovisning och andra ekonomiska frågor. 

Family No: 1 House AB

Allbogatan 70
Family No: 1 House erbjuder märkeskläder till hela familjen, här finns välkända företag som ONLY, VERO MODA, Blend, Cellbes m.fl..

Färgcenter/Happy Homes

Mackleangatan 3
Färgcenter/Happy Homes hjälper dig med tips och råd vad gäller färgsättning inför en renovering. Deras färgexperter kommer gärna på hembesök innan en förändring ska göras och hjälper dig att hitta rätt i färgens värld. Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver för ommålningen.

Flora Blommor i Skurup AB

Södergatan 27
Hos Flora Blommor handla blommor, växter, tillbehör och krukor i alla dess former. De har blommor och buketter till alla typer av evenemang som du kan tänka dig.

BLI MEDLEM I FÖRETAGARFÖRENINGEN SKURUPS HANDEL

Välkommen till vår förening - här händer det massor!

Skurups Handel är en förening med omkring 50 medlemsföretag i Skurups kommun. Vi vill visa upp Skurup som en levande och utvecklande handelsort, samt förena de lokala företagen för en fin gemenskap och samarbete. 

Målet för medlemmarna i Skurups Handel är att vi ska bygga handeln ännu starkare och få fler att handla lokalt i Skurup. Det gör vi genom att marknadsföra företagen i lokala samt sociala medier och på den gemensamma hemsidan. 

 Som medlem i Skurups Handel får du tillgång till våra härliga handelsaktiviteter, kickoffs, larmlista och en grafisk profil att samlas under. 

Vad händer 2020 i Skurups Handel?

Mer info kommer 

Styrelsen

 

Ordförande
Kamilla Svensson, Apoteket
skurupshandel@gmail.com

Vice ordförande
Maggie Jeppsson, Flora Blommor

Kassör
Christina Andersson, Careko


Ledamot

Johan Jönsson, Rest Karl Johan

Suppleanter
Dan Olsson

Valberedningen

 

 

Kamilla Svensson

Kamilla Svensson

Ordförande

Vid annonsering
Kontakta Skurups Handel
skurupshandel@gmail.com

Årets Handlare i Skurup
2011: Porla Kusin, Jan-Axel Åkerblom
2012: Elglimten, Jörgen Nilsson
2013: Ica Supermarket Skurup, Mikael Karlsson
2014: Boutique Baps, Eva Almkvist-Ringö
2015: Conditori Centrum,
Lena och Fredrik Nilsson
2016: ActionTrend
Magnus Nilsson och Mattias Jelvemark
2017: Marta, Lena Larsson
2018: KnutPers Radio och TV och KnutPers Elon, Hans Andersson och Pierre Mayr

47 i Skurup AB

Östra Olstorpsvägen 18
47 i Skurup AB är en firma där du enkelt får bra service till din bil, samt hittar tillbehör som däck/fälgar, smörjmedel, reservdelar. Du kan dessutom på ett mycket enkelt sätt själv hyra släp i hyrautomaten mellan klockan 6:00-00:00. Ju längre du hyr desto billigare blir det. Redan andra dagen kostar släpet endast 50% av priset av första dagen.

AB Marta

Järnvägsgatan 5
Klädbutiken AB Marta säljer det mesta från underkläder till ytterplagg. Butiken har även ett stort urval av smycken och bijouterier, sjalar, väskor, skor och stövlar. Där finns även inredningsdetaljer som handdukar, doft ljus och textilier från ESPRIT HOME.

Action o Trend

Korrehusgatan 3
Action & Trend erbjuder sina kunder både trendsäkra kläder för vardagen, fest och träningspasset. ”Action” omfattar det senaste inom träning, funktionella sportkläder och utrustning oavsett om du är nybörjare eller idrottar på professionell nivå. ”Trend” omfattar ett stilsäkert mode för alla åldrar,  både för fest och vardag.

Apoteket AB

På Apoteket hittar du både hälsoprodukter, samt receptfria och receptbelagda läkemedel. Har du frågor kring ditt inköp hjälper Apotekets erfarna personal dig med goda råd.

Apoteksgruppen

Korrehusgatan 1 Skurup

Hos Apoteksgruppen på Korrehusgatan kan du hämta dina receptbelagda mediciner, få råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa, samt handla noga utvalda produkter.

Välkommen!

Blomsterbutiken Gardeco AB

Korrehusgatan 1
Gardeco erbjuder dig blommor och växter till alla olika typer av tillfällen. Vare sig det är inomhus eller utomhus, tillfällen med glädje eller de med sorg. Du hittar även krukor och andra tillbehör i deras butik i Skurup.

Boutique Baps

Kyrkogatan 18
På Boutique Baps kan du hitta fina och färgstarka kläder för alla tillfällen. De byter komplett sortiment i hela butiken två gånger per år, men har nya leveranser inkommande under. hela året. Vi erbjuder kvalitetskläder från Sverige, Danmark, Skottland och Tyskland.

Butik Torsvik

Butiken på landet mellan Skivarp - Skurup

Kläder,inredning och godsaker mm!

Öppet Tis-Fre 11-18 Lör 10-15 Sön 11-15 året om!

 

Välkomna !

Bygg Upp Mera i Skivarp AB

Öremöllavägen 6, Skivarp
Bygg Upp Mera/Bolist i Skivarp har ett brett sortiment av alla tillbehör och material till dina projekt. De erbjuder dig också sin kunskap, service och uthyrning av maskiner. Här hämtas varor du beställt från BOLIST.se.

CJ Åkessons Förvaltning AB

Kyrkogatan 25
Familjeföretaget Åkessons Fastghets-förvaltning AB erbjuder lägenheter, lokaler och förråd till privatpersoner företag och kommuner. Företaget drivs av passionen att förädla, utveckla att ställa till rätta.

Conditori Centrum AB

Järnvägsgatan 1
Hos Conditori Centrum i Skurup skapar de fina tårtor och bakelser till alla olika tillfällen och event. Allt ifrån Bröllopstårtor, födelsedagstårtor och företagstårtor eller kakor. 

Coop

Livsmedelsbutiken har öppet var dag mellan 08.00 och 21.00, du kan beställa en matkasse som du hämtar färdigpackad och med recept i butiken, eller själv handla dina varor. Som medlem får du upp till fem procent tillbaka, förutom fina medlemspriser, personliga rabatter och erbjudanden.

Ekonomikonsult Håkan Persson

Kyrkogatan 17
Ekonomikonsult Håkan Persson haren gedigen erfarenhet efter nästan 30 år i branschen. Företaget erbjuder sina kunder hjälp med både redovisning och andra ekonomiska frågor. 

Family No: 1 House AB

Allbogatan 70
Family No: 1 House erbjuder märkeskläder till hela familjen, här finns välkända företag som ONLY, VERO MODA, Blend, Cellbes m.fl..

Färgcenter/Happy Homes

Mackleangatan 3
Färgcenter/Happy Homes hjälper dig med tips och råd vad gäller färgsättning inför en renovering. Deras färgexperter kommer gärna på hembesök innan en förändring ska göras och hjälper dig att hitta rätt i färgens värld. Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver för ommålningen.

Flora Blommor i Skurup AB

Södergatan 27
Hos Flora Blommor handla blommor, växter, tillbehör och krukor i alla dess former. De har blommor och buketter till alla typer av evenemang som du kan tänka dig.

BLI MEDLEM I FÖRETAGARFÖRENINGEN SKURUPS HANDEL

Välkommen till vår förening - här händer det massor!

Skurups Handel är en förening med omkring 50 medlemsföretag i Skurups kommun. Vi vill visa upp Skurup som en levande och utvecklande handelsort, samt förena de lokala företagen för en fin gemenskap och samarbete. 

Målet för medlemmarna i Skurups Handel är att vi ska bygga handeln ännu starkare och få fler att handla lokalt i Skurup. Det gör vi genom att marknadsföra företagen i lokala samt sociala medier och på den gemensamma hemsidan. 

 Som medlem i Skurups Handel får du tillgång till våra härliga handelsaktiviteter, kickoffs, larmlista och en grafisk profil att samlas under. 

Vad händer 2020 i Skurups Handel?

Mer info kommer 

Styrelsen

 

Ordförande
Kamilla Svensson, Apoteket
skurupshandel@gmail.com

Vice ordförande
Maggie Jeppsson, Flora Blommor

Kassör
Christina Andersson, Careko


Ledamot

Johan Jönsson, Rest Karl Johan

Suppleanter
Dan Olsson

Valberedningen